maanantai 12. marraskuuta 2007

Täysin onnistunut infopäivä

Tähän tulis nyt muutama sydämenkuva heti alkuun. Kuvailutulkkien infopäivä kulttuurilaitosten edustajille meni just kuten allaolevaan ohjelmaan on kirjoitettu. Jopa aikataulukin siis piti, mitä ei turhan monessa putiikissa näe nykyään.

Vieraita oli tullut aina Lapista ja Eestistä saakka. Kaikkiaan osallistujia oli noin 40. Hirveän hyvä saldo. Ihan tajuttoman hyvä!

Osa meistä tulkeista oli ryhmiä kuljettavina oppaina - mm. minä tein tätä puuhaa mieluummin kuin esiinnyin - osalla oli oma testipiste hoidettavana. Ip oli vielä muutamia 10-30 minuutin pätkiä, esittelyjä ehkä pikemminkin kuin luentoja. Ei tylsää hetkeäkään, hyvin rytmitetty.

Ensimmäistä kertaa sain lätkän jossa nimeni alla lukee tittelinä kuvailutulkki. Aika lystikäs tunne. Ja mikä parasta: tunsin koko päivän, että minustakin voi olla selvää hyötyä, jos olosuhteet on oikeat. Sekin oli lystikäs tunne, jota ei liian usein koe nykyään!

2 kommenttia:

Tuuba kirjoitti...

Koulutusta kehuttiin kovasti aina "täällä Lapissa saakka". Saisivat kuulemma monet muutkin ottaa mallia kuinka noita päiviä järjestetään; aikataulutus ja koulutuksen sisältö menivät kaikki juuri nappiin. Kannatti siis lähteä kauas etelään!

Sigura kirjoitti...

MITÄ, mä oon saanut KOMMENTIN! Apua, sori en oo edes katsonut tänne päin pitkään aikaan!

Joo, kiitos omasta puolestani, tosiaan. Paljon kivoja ihmisiä, paljon asiaa.