tiistai 18. syyskuuta 2012

Omaa testailua - BlindSquare

Olen nyt testaillut hiukan BlindSquarea. Hiukan = ulkona liikkumista aika vähän, mutta kuitenkin jonkin verran. Jos ei sataisi vähän väliä...!

Mulla on iPadissa siis sim-kortti, mutta ei ole peliohjainta eikä luureja eli mennään ihan paljaaltaan vaan. Olen huomannut pari ongelmaa.

Oma sijainti. Tätä BlindSquare ei aina hahmota, ja sehän on pikkasen hankalaa ohjeiden antamisen kannalta. Ravistettukin on. Joskus auttaa, joskus ei. Varsinkin jos olen kotona, vehjes saattaa antaa sijainnikseni vaikka viereisen kadun baarin, vaikka kotiosoite on merkattu mun omiin paikkoihin (ainoana omana paikkana). Kadulla taas sijaintini saattaa tulla oikein, mutta saattaa myös käydä niin että talon numero kadulla jää puuttumaan, eli kertoo vain kadun.

Sitten, ehka tähän on ihan selvä vastaus, mutta en ole tajunnut sitä vielä. Kun seison jossain ja BlindSquare kertoo mulle sijaintini ihan oikein, se ei kuitenkaan tiedä, miten päin seison eli missä on mun "kello 12". Kun se sitten sanoo, että baari on 30 metrin päässä kello kahdessa, niin voihan se olla, mutta saattaa olla olemattakin.

Näitä pitää testailla vielä lisää...


Ei kommentteja: